Az idei városi pedagógusnapon tanári diplomája megszerzésének 50. évfordulója alkalmából aranydiplomát kapott Csiszár Imréné Erzsi néni, iskolánk volt tanára.
Csiszár Imréné Takács Erzsébet tanárnő 1974-ben szerzett matematika-fizika szakos általános iskolai tanári diplomát a Pécsi Tanárképző Főiskolán.
Gazdag szakmai életút áll mögötte; férjét hivatásában követve tanított Lentiben, Kalocsán, Székesfehérváron és Bajon. Ez idő alatt tapasztalatot szerzett a közoktatás több fokán: középiskolában és általános iskolában is.
1997-től a Talentum Iskola nagyra becsült tanára. Hivatástudata, alapossága és nagy munkabírása hozzájárult az akkor még saját útját kereső intézmény fejlődéséhez és a mai napig számíthat az iskola a szakmai segítségére.
Erzsi néni sok tanítványát készítette fel a városi levelezős matematikai, a Kalmár László, a Varga Tamás, a Holenda Barnabás és a Zrínyi Ilona versenyekre, de eredményes munkát végzett a felzárkóztatásban is. Ő maga tevékeny tagja volt a városi szakmai közösségnek. Osztályfőnökként derűvel és empátiával nevelte diákjait.
Az emberek és kultúrák iránti nyitottsága sok ország megismerésére sarkallta aktív és nyugdíjas éveiben egyaránt.
Erzsi néni a lányaira és unokáira büszke édesanya és nagymama.

Szeretettel gratulálunk Erzsi néninek az elismeréshez!