A tanév végéhez közeledvén szakgimnazistáink két világhírű festőművész alkotásaiból megrendezett kiállítást is meglátogattak.
Egy alkalommal három évfolyam diákjai a Dalí kiállítást tekintették meg Budapesten, a Király utcai Komplex Eventben. A különleges életrajzi adatokkal tarkított interaktív kiállítás több, mint 150 műremeket sorakoztat fel Salvador Dalí grafikái, életnagyságú szobrai és egyéb, különlegesen megmunkált műtárgyai közül. A kiállításon Dalí univerzuma próbára teszi a látogató valóságérzékelését, kitolja a racionális gondolkodás határait. A szürreális utazás egy különleges VR-élményben csúcsosodik ki, amely minden látogató emlékezetében, így a mi diákjaink képzeletében is maradandó nyomot hagyott.
Ezt követte a Csontváry Kosztka Tivadar születésének 170 éves évfordulóját ünneplő kiállítás, melyet a Szépművészeti Múzeumban tekinthettek meg. A festőgéniusz műveit legnagyobb számban őrző két közgyűjtemény anyagából összeállított válogatás mintegy 40 művet számlál. A tárlat tisztelgés a magyar festészet történetének egyik legeredetibb és legismertebb alkotója előtt.