A Talentum Iskola művészeti szakgimnáziumi képzései is jelen voltak a Tatabányán megrendezett oktatási börzén.


Az iskolát képviselő tanárok és diákok büszkén és a jól elvégzett munka örömével tértek haza a háromnapos eseményről.

Grafikusaink (tagozatkód: 0006-grafikus) saját munkáik bemutatása mellett több interaktív alkotótevékenységgel várták az érdeklődőket, és közben sokat beszélgettek a kíváncsi kisdiákokkal. A megszületett alkotásokról fotó készült, melyekből mini kiállítást rendezünk november 23-ára, az első nyílt napunkra. A házi zsűri által legjobbnak ítélt művek készítőit jutalomban részesítjük.

Az artista diákok segítségével (tagozatkód: 0001 artista-akrobata, 0002 artista-légtornász, 0003 artista-zsonglőr, 0004 artista-egyensúlyozó, 0005 artista-bohóc) kipróbálhatták a keresgélők például a zsonglőrözést vagy az egyensúlyozást. A képzésben részt vevő diákok több alkalommal is felléptek a színpadon. Büszkék vagyunk rá, hogy a legjobb kulturális műsor díját idén is, mint már több korábbi alkalommal, elnyerték.

Szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat és szüleiket nyílt napjainkon:

  • november 23-án, csütörtökön 14 órakor
  • január 9-én, kedden 14 órakor

a képzések egyik helyén, Tatán, az Új út 3. szám alatt. Regisztráljanak itt a honlapunkon a Jelentkezés és felvétel menüpont alatt, hogy minden továbbtanulással kapcsolatos információról időben értesüljenek!